Tervetuloa Tähtilasten maailmaan!  Tähtilapset tarjoaa sinulle vapauttavia ja voimaannuttavia taideterapeuttisia työpajoja ja kursseja sekä hoitavaa tunnevalmennusta. Tunteidesi, kasvusi ja kokonaisvaltaisen hyvinvointisi tueksi.

Tervetuloa Tähtilasten maailmaan!  Tähtilapset tarjoaa sinulle vapauttavia ja voimaannuttavia taideterapeuttisia työpajoja ja kursseja sekä hoitavaa tunnevalmennusta. Tunteidesi, kasvusi ja kokonaisvaltaisen hyvinvointisi tueksi.

 

 

 

TÄHTILAPSET PALVELUT

TIISTAISIN
klo 18.00-19.30
10.10.-12.12.
SAUNALAHDESSA

TIISTAISIN
klo 18.00-19.30
10.10.-12.12.
Saunalahdessa

Hengähdä hetkeksi

luovuuspajat

Kaipaatko arkeesi taukoa, jossa voit päästää irti huolista, rentoutua ja antaa luovuutesi virrata? Hengähdä hetkeksi -pajoissa saat kokeilla eri luovia menetelmiä ilman suorituspaineita ja huomata niiden hyvää tekevä voima elämässäsi.

Luo uutta elämääsi

kurssi

Oletko jossakin elämäsi murrosvaiheessa ja kaipaat siihen tukea? Haluatko karistaa itsestäsi ja elämästäsi vanhaa ja tarpeetonta pois? Avautua uudelle? Luoda uutta?

Sydäntanssi

työpajat

ovat sinulle, joka haluat saada uutta iloa ja eloa elämääsi sydäntä sykähdyttävissä luovan liikkeen työpajoissa. Kun haluat vapautua stressistä ja raskaista tunteista ja saada uutta virtaa elämääsi.

Hoitava tunnevalmennus

palvelee sinua, kun kaipaat henkilökohtaista tukea tunteidesi tiedostamisessa, kohtaamisessa, vapauttamisessa ja niiden viestien ymmärtämisessä. Kun haluat muuntaa alitajuisia uskomuksiasi elämääsi paremmin palveleviksi, tiedostaa sydämesi viestejä ja kokea olosi kevyemmäksi.

Löydä rohkeus elää!

kuolemaretriitti

Haluatko tulla enemmän sinuiksi oman kuolevaisuutesi kanssa? Löytää varmuutta omiin valintoihisi sekä uudenlaista rohkeutta ja uskallusta elää elämää, jota sisimmässäsi toivot?

Sytytä sydämesi

kurssi

Luovaa liikettä ja liikkeen lumoa. Lämpöä ja läsnäoloa. Tanssin taikaa ja äitiyttä. Yhdessä vahvistamme toinen toisiamme. Jotta sinä voit loistaa omana itsenäsi.

 

 

 

Tähtilapset - Tanja

Olen Tähtilasten perustaja Tanja – pedagogi, hoitava tunnevalmentaja ja ekspressiivisen taideterapian ryhmänohjaaja. Tahdon tukea sinua tunteissasi. Jotta voit kuulla sisäisen viisautesi äänen ja kokea elämässäsi enemmän iloa, keveyttä ja merkityksellisyyttä. – Olla enemmän se aito sinä, joka sisimmässäsi jo olet.

Tähtilapset - Tanjasta sanottua

"Tapasi ohjata on hyvin kohtaavaa ja läsnäolevaa. Olet hyvin sensitiivinen ja tietoinen. Osaat luoda turvallisen ilmapiirin, jossa voimme luoda jotain uutta, jokainen oman polkunsa mukaan."
luo uutta elämääsi -kurssilainen
"Pidän erityisesti tavastasi ohjata ja rohkaista heittäytymiseen. Huomaan itse olevani jotenkin lukossa. En meinaa uskaltaa antaa kehon kuljettaa ja viedä mutta esimerkkisi rohkaisee minua.
Sydäntanssissa käynyt
"Tunteet ovat niin vaikeita mulle mut sun seurassa mulla on hyvä ja turvallinen olo."
hoitavassa tunne-valmennuksessa
käynyt

 

 

 

Sydän Voimaa

UUTISKIRJEESTÄ

kerran kuussa ideoita ja inspiraatiota tunnetaitoihin sekä siihen, miten voit vahvistaa omaa voimaa elämässäsi. Sekä tietoa Tähtilasten palveluista ja tarjouksista!

Sydän Voimaa

UUTISKIRJEESTÄ

kerran kuussa ideoita ja inspiraatiota tunnetaitoihin sekä siihen, miten voit vahvistaa omaa voimaa elämässäsi. Sekä tietoa ja tarjouksia Tähtilasten palveluista!