kuolemaretriitti

Löydä rohkeus elää

Löydä

rohkeus elää

KUOLEMARETRIITTI

Kaipaatko elämääsi uudenlaista suuntaa? Sinulla on siitä kenties jo aavistus tai tiedät jo tavoitteesi? Kuitenkin epäilet ja epäröit?

Kaipaatko elämääsi uudenlaista suuntaa? Sinulla on siitä kenties jo aavistus tai tiedät jo tavoitteesi? Kuitenkin epäilet ja epäröit?

tervetuloa kuolemaretriittiin

Kuolemaretriitti on viikonlopun mittainen syvällinen tutkimusmatka Sinulle, joka haluat löytää selkeyttä elämäsi suuntaan sekä uudenlaista rohkeutta elää täysillä itsesinäköistä elämää. Kohtaamalla kuolemaa kohtaat omaa elämääsi.

kuolemaretriitti

tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden tutkia kuoleman teemaa eri näkökulmista ja löytää samalla syvällinen yhteys itseesi ja elämääsi: kuka minä olen ja mitä minä tarvitsen, jotta voin elää omannäköistä, merkityksellistä elämää?

RETRIITIN

ohjaajat auttavat sinua lempeän turvallisesti tutkimaan omia pelkojasi ja uskomuksiasi kuolemaan liittyen. Opit hyväksymään enemmän kuoleman osana elämän sykliä ja ymmärtämään, miten se voi tuoda merkitystä, jopa voimaa, nykyhetkeesi.

menetelmät

retriitissä ovat toiminnallisia ja taideterapeuttisia. Miltä tuntuisi kävellä rinta rinnan kuoleman kanssa? Kokea kuolemameditaatio ja rentouttava äänimaljahoito? Entä antaa kehon ilmaista liikkeellä ja hengityksellä tunteensa? Ja antaa kätesi hahmotella maalaamalla uutta elämäsi sivua.

kuolemaretriitIN

arvot ovat vapaus ja keskinäinen luottamus. Sinulla on lupa kuunnella itseäsi ja rajojasi sekä päättää, miten osallistut ja mitä itsestäsi muille jaat. Sitoudut siihen, ettet puhu muiden osallistujien kokemuksista. Jotta voit kokea turvallisesti sen, mikä palvelee sinua.

hiljaisuus

on jotain, mitä koet retriitissä. Retriitin lauantai kutsuukin sinut hiljaisuuteen, jossa voit tarkkailla ajatuksiasi ja tuntemuksiasi, joita harjoitteet sinussa herättävät. Toki sinulla on myös mahdollisuus jakaa ohjatusti kokemaasi. Jokaisen kokemus on totta ja siksi tärkeää kuulla. Yhdessä ihmettely on jotain, mitä vaalimme.

Ohjaajat Tanja ja Taina

Ohjaajat Tanja ja Taina

kuolemaretriitti

pe-su 10.-12.11.2023

ihanassa Hyvän olon keskus Knipnäsissä Tammisaaressa. Osoitteessa Linnunlaulu 1.

Retriitti alkaa perjantaina yhteisellä päivällisellä klo 18.00 ja loppuu sunnuntaina klo 17.00.

Hinta 324 € + 170 €

YHT. 494 EUROA
= ohjattu retriittityöskentely
= täysihoito: majoitus neljän hengen huoneessa ja herkullinen kasvisruoka: aamiainen, lounas, välipala ja illallinen

edullinen paikka

Tuntuuko, että retriitti on juuri sinulle, muttei sinulla ole varaa siihen tällä hetkellä? Lähetä meille sähköposti, jossa kerrot tarpeestasi siihen. Valitsemme yhden osallistujan, joka saa retriitin 54 euron varausmaksun hinnalla.

varaa paikkasi 26.10. mennessä

maksamalla 54 euron varausmaksun ja avaa itsesi uusille mahdollisuuksille!

"Kuoleman käsittely voi olla portti, jonka kautta astut elämään täydesti omannäköistä elämää."

"Nyt on Sinun vuorosi loistaa."

Harvoin saa kohdata jonkun joka on niin sydämellään ja innokkuudellaan tukemassa meidän muiden äitiyttä/naiseutta. Kerrankin valmennuksen loppupiirissä seisoimme vain paikoillamme eikä kukaan halunnut lähteä kotiin - niin hyvä siellä oli olla.
Äiti (2 lasta)

Kuolemaretriitti sopii erityisesti sinulle, jos...

olet elämässäsi muutosvaiheessa

, joka arveluttaa tai jopa ahdistaa sinua. Haluat varmuutta omiin valintoihisi, kuulla sisimpäsi äänen ja rohkeutta toteuttaa itsellesi oikeat valinnat.

työskentelet hoitoalalla

ja haluat vahvistaa taitoasi toimia ja olla läsnä kuolemaan liittyvissä eettisissä ja tunnepitoisissa tilanteissa, joita kohtaat työssäsi.

olet kiinnostunut henkisestä kasvusta

ja haluat tiedostaa kuolemaan liittyviä uskomuksiasi ja tunteitasi sekä tulla enemmän sinuiksi niiden kanssa ja jopa vapautua joistakin.

haluat käsitellä kuoleman teemaa

itsessäsi ja elämässäsi turvallisessa ympäristössä. Tiedostat, että se voi herättää voimakkaita tunteita ja olet valmis käsittelemään niitä.

HUOM! Kuolemaretriitti ei ole sinulle, jos käyt läpi vakavia psyykkisiä tai fyysisiä haasteita elämässäsi. Jos osallistuminen retriittiin mietityttää, olethan yhteydessä ohjaajiin.

tanja@tahtilapset.fi

050 3835760

ESPOO

tanja@tahtilapset.fi

050 3835760

ESPOO

***

taina.koskimaki@gmail.com

040 7000760

HELSINKI