luovuudesta voimaa

työhyvinvointipaja

Luovuudesta voimaa -paja on tarkoitettu erityisesti ihmistyötä tekeville työyhteisöIlle, jotka haluavat oivaltaa ja vahvistaa itsessään olevaa hyvää luovilla menetelmillä ja valmentavalla ohjauksella.

Paja sopii erinomaisesti TYHY-päivän ohjelmaksi tai kun kaipaat työyhteisöllenne jotakin uutta ja inspiroivaa, jossa saatte oivaltaa leikkimielisen luovasti teidän jengin vahvuuksia.

LUOVUUDESTA VOIMAA

tyhy-paja

LUOVUUDESTA VOIMAA on tarkoitettu erityisesti ihmistyötä tekeville työyhteisöIlle, jotka haluavat oivaltaa ja vahvistaa itsessään olevaa hyvää luovilla menetelmillä ja valmentavalla ohjauksella.

RENNOSTI YHDESSÄ -PAJA

TYHY-päivä tulossa muttet tiedä, mitä tekisitte? Tai kaipaat työyhteisöllenne jotakin uutta ja inspiroivaa, jossa saatte oivaltaa leikkimielisen luovasti teidän jengin vahvuuksia?

KOHTI UUTTA -PAJA

Haluatko saada uusia näkökulmia ja ratkaisuja työnne arkisiin haasteisiin? Nouseeko sama haastava teema aina uudelleen esiin kahvipöytäkeskusteluissa. Olisiko aika ratkaista se?

LUOVUUDESTA VOIMAA

Yhteisen kuvan maalaamista… savipatsaan muotoilua… leikkimielistä improvisaatiota…

Leppoisassa ilmapiirissä, yhdessä kokeillen, ilman että kenenkään tarvitsee osata.

Sitä ja paljon muuta on Luovuudesta voimaa -paja.

LUOVUUDESTA VOIMAA antaa teille mahdollisuuden viettää erilainen päivä luovien menetelmien äärellä ja saada siitä muisto kuvan, saviteoksen, tarinan tai videon muodossa. Pajan menetelmällinen sisältö muodostuu toiveidenne mukaan siten, että pääpaino on yhdessä luovassa menetelmässä: kuvassa, savessa tai improssa.

Kuva-pajassa

luotte yhdessä piirtämällä, maalaamalla tai liimaamalla kuvateoksen, jossa jokainen väri, viiva ja muoto ovat tärkeitä osia kokonaisuutta, työyhteisönne vahvuutta.

Savi-pajassa

muotoilette savesta yhteisen patsaan, joka voi yllättää teidät mitä uskomattomimmilla tavoilla.

Impro-pajassa

koette erilaisia improvisaatioharjoituksia, joissa moka on lahja ja yhteinen nauru taattu.

Paikka

Tähtilasten taidestudiolla Espoon Saunalahdessa. Studio soveltuu alle 10 hengen porukalle ja on erinomainen mahdollisuus päästä irti työympyröistä. Huomioithan sen, että työskentelemme pajassa osittain lattialla, myös maalien kanssa. Kysy myös mahdollisuutta pajalle työpaikallanne.

Pajavaihtoehto 1

3-tunnin paja

Tähtilasten studiolla. Kolme tuntia valitsemanne luovan menetelmän äärellä. Taidemateriaalit. Kahvi-herkuttelutuokio pajan päätteeksi. Ja luomuksenne mukaan muistoksi!

999 euroa + 24 % alv

Pajavaihtoehto 2

6-tunnin paja

Tähtilasten studiolla. Kuusi tuntia 2-3 luovan menetelmän äärellä. Taidemateriaalit. Kahvi-herkutteluhetki. Omakustanteinen lounas. Sekä luomuksenne mukaan muistoksi!

1444 euroa + 24 % alv

Pajan ohjaa

pedagogi, tunnevalmentaja ja ekspressiivisen taideterapian ryhmänohjaaja Tanja. Ohjauksessa on vahva positiivisen psykologian näkökulma.

2.

KOHTI UUTTA paja

auttaa teitä tutkimaan luovien menetelmien avulla yhtä haastavaa teemaa ja löytämään uusia näkökulmia ja oivalluksia sen ratkaisemiseen. Teema voi olla esimerkiksi VUOROVAIKUTUS, TUNTEET, TYÖHYVINVOINTI tai YHTEISTYÖ.

Paja rakentuu yhdessä etukäteen sopimistamme luovista, taideperusteisista menetelmistä, joista yksi painottuu valintanne mukaan muita enemmän. Näitä ovat

KUVA * SAVITYÖ * LUOVA LIIKE * DRAAMA / IMPROVISAATIO * ÄÄNI / MUSIIKKI

Eri luovat menetelmät luovat yhtenäisen jatkumon, jossa jokainen menetelmä auttaa oivaltamaan uusia näkökulmia teemaan. Lisäksi jokaisessa pajassa on yhteistä sanallista jakamista, kehollisia lämmittelyjä sekä kirjoittamista.

Luovat, keholliset menetelmät auttavat avautumaan arkimielen rajoitteista luovempaan, intuitiivisempaan tilaan ja siten uusille ratkaisuille. Ne voivat myös tuoda esiin työyhteisönne pinnan alla olevia asioita. Niiden tullessa tietoisuuteen, ne menettävät voimaansa ja niihin voidaan vaikuttaa.

Pajassa käytettävät menetelmät perustuvat ekpressiivisen taideterapian teoriaan ja käytäntöihin. Ne ja valmentava ohjaus kannattelevat teitä luovuuden laineilla. Osallistuminen pajaan ei edellytä minkäänlaisia taiteellisia taitoja.

Paja soveltuu alle 12 hengen työyhteisölle.

KOHTI UUTTA, pajavaihtoehdot ja hinnat

Valittavananne on kaksi erilaajuista taidevalmennusta: 6-tuntinen paja sekä kaksi 6 tunnin pajaa.

Kokonaisuuden hinta rakentuu seuraavista osista:

1. VALMENTAVAN OHJAUKSEN TUNTIMÄÄRÄ:  6 tai 12 tuntia.

2. PITOPAIKKA:  Työyhteisönne pajatyöskentelyyn soveltuva paikka tai Tähtilasten taidestudio Saunalahdessa. Toimitila soveltuu alle 12 hengen porukalle ja antaa teille mahdollisuuden päästä pois arkiympyröistä, mikä tukee luovaa ongelmanratkaisuprosessianne.

3. MENETELMIEN MUKAISET TARVIKKEET:  Esimerkiksi paperit, maalit, kynät, savet…

4. MATKAKULUT:  kilometrien mukaan.

Lisäksi hintaan kuuluvat valmistelutunnit.

Otathan yhteyttä ja kysyt tarjousta teille sopivasta pajakokonaisuudesta! Mihin haasteeseen haluat uusia näkökulmia ja ratkaisuja?

ota yhteyttä