LUOVUUTTA JA LÄMPÖÄ -TYÖPAJA

sinulle ja perheellesi

LUOVUUTTA JA LÄMPÖÄ

työpaja
Luovuutta ja lämpöä -työpaja on sinulle ja perheellesi. Kun haluatte vahvistaa sydänyhteyttänne ja muistaa, kuinka ihanaa on olla perhe. Juuri te ja juuri teidänlaisenne!

Luovuutta ja lämpöä

on 2-tuntinen 8 perheen työpaja, jossa vietätte perheen yhteisen luovan hetken ilman suorituspaineita. Se on työpaja, jossa nauru raikaa ja silmätkin saattavat kostua. 

Työpaja sopii perheellenne, jos lapsenne ovat yli 4-vuotiaita.

Pääsette kokemaan työpajassa erilaisten luovien menetelmien voiman. Osallistuaksesi työpajaan sinun ei tarvitse olla millään tavalla luova. Sotkemis-piirtäminen, äänellä höpsöttely, liike, kohtaamisharjoitukset ja työpajan ohjaaja kannattelevat sinua ja perhettäsi työpajan pehmoisilla laineilla.

Seuraava työpaja

xx.xx. klo yy-yy

Espoossa

Hinta

33 € sekä se, että annatte palautetta työpajasta, jotta voin kehittää sitä edelleen :-).

Normaalihinta on valintasi mukaan 55-77 €

Ohjaaja Tanja

pedagogi, tunnevalmentaja, ekspressiivisen taideterapian opiskelija

Työpajakuvat: copyright Uuden ajan koulu / Tero Pitkänen.

Työpajasta sanottua

”Työpaja oli aivan ihana. Jäät ja jännitykset sulivat ja kaikki heittäytyivät. Oli kiva päästä leikkimään hyvässä hengessä. Samalla sain jälleen muistaa ja tuntea, miksi oma perhe on maailman upein juttu!”

”Kiitos ihanasta työpajasta! Lapsen kanssa yhteyden luominen tapahtui kauniisti. Osaat hyvin huomioida kaikki ja sinusta näkee, että nautit siitä, mitä teet. Rakkautta sinulle!”

Työpajan syntytarina

Tämä työpaja syntyi lasten innostuneisuudesta ja äitien rohkeasta heittäytymisestä luovuuden virtaan. Se syntyi naurusta, kutituksista, kikatuksista, höpsöttelystä ja hupsuttelusta. Se syntyi lopun sydänpiiristä, jossa seisoimme käsi kädessä ja tunsimme kiitollisuutta omista perheistämme. Se syntyi siitä ilosta ja innosta, joka minussa syttyi – kun sain ohjata ihania perheitä Uuden ajan koulun heimopäivässä. Kiitos siitä kuuluu teille kaikille!

Tanja

kysy ja ilmoittaudu