hengähdä hetkeksi

LUOVUUSPAJAT

ti klo 18-19.30 tai la klo 12-18

tutustumiskerta puoleen hintaan!

hengähdä hetkeksi

LUOVUUSPAJAT

ti klo 18-19.30

la klo 12-18

Haluatko hengähdystauon ja päästää irti arkihuolista? Kutitella sisäistä lastasi? Rentoutua, inspiroitua ja antaa luovuuden virrata – jotain uutta hyvää elämääsi? Olet oikeassa paikassa!
Haluatko hengähdystauon ja päästää irti arkihuolista? Kutitella sisäistä lastasi? Rentoutua, inspiroitua ja antaa luovuuden virrata – jotain uutta hyvää elämääsi? Olet oikeassa paikassa!

tervetuloa hengähtämään hetkeksi

saunalahden tähtistudiolle!

Hengähdä hetkeksi -pajat on tehty sinulle, joka kaipaat arkeesi jotain uutta ja luovaa, innostavaa ja inspiroivaa. Ja haluat kokeilla eri luovia menetelmiä ja löytää luovuutesi voiman ilman suorituspaineita mukavassa ryhmässä.

Hengähdä hetkeksi

-pajat on tehty rakkaudesta läsnäoloon ja luovuuteen. Sinulla on lupa tulla, olla ja kokeilla ilman, että sinun täytyy osata tai edes saada aikaiseksi mitään. Luovien menetelmien avulla voit päästää irti mielen murheista, antautua luovempaan olotilaan ja ladata akkujasi arkeasi varten.

Hengähdä hetkeksi

-pajoissa saat kokeilla eri luovia menetelmiä: maalaamista, kirjoittamista, savimuotoilua ja improvisaatiota. Välillä saatamme hieman venytellä, tanssahdella tai pitää rentoutustuokion. Pajan ohjelma vaihtelee ja voit esittää siitä toiveesi.

tiistaipajat klo 18-19.30

14.5., 28.5., 4.6., 11.6. ja 18.6.

HINTA 22-33 euroa (sis. alv)

SARJAKORTTI 155 e / 5 kertaa (sis. alv)

lauantaipajat 12-18

15.6.2024 teemalla Löydä luovuutesi voima

HINTA 133-155 euroa (sis. alv)

paikka

studio tähti, saunalahti

Kummeliranta/tie 9 b 2, roosa talo alhaalla. Studio sijaitsee talon kellarikerroksessa. Saat ilmoittauduttuasi tarkemman tulo-ohjeen.

varaa paikkasi ti-pajaan viimeistään ma:na ja la-pajaan ke:na

laittamalla whatsapp-viesti Tanjalle. Saat vahvistusviestin seuraana ap.  Voit maksaa pajan käteisellä tai mobilepaylla. Saat mobilepay-maksuohjeen minulta.

mitä mukaan?

Ei yhtikäs mitään. Voit tulla juuri sellaisena kuin olet. Pukeuduthan kuitenkin rentoihin vaatteisiin, joissa voit liikkua ja maalata lattialla.

ohjaaja-Tanja

on pedagogi, tunnevalmentaja ja ekspressiivisen taideterapian ryhmänohjaaja. Mukana kurssilla saattaa olla myös allergiaystävällinen Safi-koira.

menetelmät

perustuvat ekspressiivisen taideterapian käytäntöihin. Voit lukea lisää ekspressiivisestä taideterapiasta alla olevasta linkistä:

 

 

 

ota yhteyttä