Olen Tanja – pedagogi, hoitava tunnevalmentaja ja ekspressiivisen taideterapian ryhmänohjaaja. Sydämeni intohimo on tukea naisia kasvussa omaan aitoon voimaansa luovuudella ja lämmöllä erilaisissa elämän taitekohdissa sekä tarjota iloa ja inspiraatiota erilaisilla luovilla työpajoilla ja kursseilla, myös lapsille ja nuorille sekä yhteisöille.

Olen tavallinen suomalainen nainen, vaimo, äiti ja kulkenut pitkän matkan omalla kasvun polullani lapsuuteni ja sukuni haavoista tähän päivään. Tuo polku on sisältänyt lukemattomia kertoja tunnetyöskentelyä ja itseni äärelle syventymistä: omien tunne- ja uskomuskerrosten tiedostamista, kohtaamista ja muuntamista itseäni ja elämää paremmin palveleviksi.

Käytän palveluissani osaamistani erilaisista traditioista: kasvatustieteellis-psykologista tietotaitoa, tunne- ja elämäntaito-ohjauksellisia sekä energiapsykologisia ja ekspressiivisen taideterapian menetelmiä. Näitä olen oppinut niin yliopisto-opinnoissani kuin opinnoissani ratkaisukeskeiseksi EFT-tunnetaito-ohjaajaksi, energiahoitajaksi ja ekspressiivisen taideterapian ryhmänohjaajaksi. Työkokemusta minulla on yksilöiden ja ryhmien ohjaamisesta niin kotiäitinä kuin eri oppilaitoksissa ja organisaatioissa, joissa olen toiminut muun muassa niin päiväkotiapulaisena, opinto-ohjaajana, opettajana, kouluttajana, tunnetaitovalmentajana, tanssituntien ohjaajana kuin lasten ja nuorten terveyden edistämisen hankkeen johtajana.

Tahdon tukea sinua osaamisellani pääsemään vahvempaan ja terveempään tunneyhteyteen itsesi kanssa – tiedostamaan tunteitasi ja tarpeitasi, päästämään irti itsellesi tarpeettomasta ja tekemään parempia valintoja ajatuksissasi ja toimissasi.  Jotta voit vapautua askel askeleelta aidommaksi itseksesi – lempeästi hyväksyen, kokeillen ja kokien, vapautuen ja voimaantuen ja kuitenkin tietäen, että sinä riität juuri nyt.

 

luovuudella ja lämmöllä,

Tanja