Sydäntanssi

TYÖPAJAT

ke 15.11. alkaen Saunalahdessa

Sydäntanssi

työpajat

sydäntanssi
tunteidesi tukena

kun haluat…

VAPAUTUA STRESSISTÄ
JA TUNNETAAKOISTA

* * *

TIEDOSTAA SYDÄMESI VIESTEJÄ

* * *

NAUTTIA MUSIIKISTA
JA VAPAUDESTA LIIKKUA

* * *

SAADA UUTTA VIRTAA ELÄMÄÄSI

TUNTINA TAI TYÖPAJANA

 

 

 

sydäntanssi

on Sinulle Nainen, joka haluat nauttia luovasta liikkeestä vaihtelevan musiikin tahdissa pienessä ryhmässä. Kun haluat vapautua, voimaantua ja vahvistaa itsessäsi myönteisiä tunteita. Päästää irti sellaisesta, mikä ei palvele enää sinua. Hiljentää mielesi ja antautua läsnäolon tilaan.

Sydäntanssi-teemat

ILO, RAKKAUS, NAUTINTO, VOIMA, KIITOLLISUUS, INTOHIMO, HALTIOITUMINEN, LUOVUUS, ROHKEUS, VAPAUS, ARMOLLISUUS, ONNELLISUUS.

Haluaisitko vahvistaa näitä elämässäsi? Jokaisella kerralla on oma teemansa.

 

 

 

Sydäntanssi palautetta

“Kiitos Tanja upeasta työpajasta eilen. Nukuin loistavasti ja heräsin Onnellisena. Kokonaisuus oli eheä. Ikäänkuin yksi kierros sai mennä lempeässä ohjauksessa alusta loppuun.”

“Tunneilla oli lämmin ilmapiiri. Joskus päivän, viikon mieli kulki tunnilla mukanani pidempään. Huomasin silloin polkevani jalkaa todella kovaa. Minulla oli unettomuutta ja keskittymisvaikeuksia. Voimalla tanssimalla sain ikään kuin poljettua pahan lyttyyn.”

“Pidän erityisesti tavastasi ohjata ja rohkaista heittäytymiseen! Jotenkin huomaan itse olevani jotankin lukossa. Tunnen, etten meinaa uskaltaa antaa kehon kuljettaa ja viedä.”

“Elämäntilanteessani on niin paljon epäselvyyksiä, että oli ihanaa pysähtyä tunteiden pariin ja antaa tunteen vallata täysin. Ei tarvinnut peitellä tai pihistellä. Lähdin kotiin voimaantuneempana ja vähemmän egon vallassa. Oloni oli tunnin jälkeen ihana, levollinen, toiveikas ja voimaantunut.”

sydäntanssi

on 2 tuntia kestävä luovan liikkeen työpaja, jossa sinulla on vapaus liikkua omalla tavallasi ja itseäsi kuunnellen. Se sisältää myös yhteisiä liikkeellisiä kohtaamisia ja loppumeditaation tai rentoutumisen valintasi mukaan. Osallistuaksesi sinun ei tarvitse osata tanssia – halu liikkua musiikissa riittää.

ke klo 18.00-20.00

Kummeliranta/tie 9 b 2

roosa talo alhaalla, sisäänkäynti talon vasemmalta takanurkalta alakertaan.

Varaa paikkasi laittamalla whatsapp-viesti viimeistään edellisenä päivänä numeroon: 050 3835760. Parkkeerata voit Kummelirannan varteen.

hinta valintasi mukaan

1 työpaja – 33 €
5 työpajaa – 144-155 €
10 työpajaa – 244-288 €

5 ja 10 kerran kortit ovat voimassa vuoden ostopäivästään. Tutustumiskerta: 22 euroa. Maksutavat: käteinen ja mobilepay.

ohjaaja-Tanja

“Jokainen on tanssiessaan kaunis. Kun unohtaa itsensä ja antautuu liikkeelle, voi löytää itsestään aivan uusia puolia. “

liity messenger-ryhmään

ja saat tietää seuraavan työapajan teeman

Kutsun sinut ryhmään, kun pyydät minut fb-kaveriksesi: Tanja Ali-Yrkkö Tähtilapset.

 

 

 

Palautetta Sydäntanssi-työpajasta

“Kiitos upeasta pajasta! Upea, avaava, lämmin ja rakkaudellinen kokemus :-).”

“En ollut aikaisemmin osallistunut tällaiseen työpajaan. Maadoittava ja korkeita värähtelyitä luova kokemus.”

“Voimaannuttava, nostattava, lempeä, kaunis. Kiitos!”

“Tanjan harmoninen työpaja edusti sitä, mitä parhaimmillaan voidaan saavuttaa ihmisten kesken: vapautumista ja sydänyhteyden vahvistamista.”

“Mitkä energiat ja mikä tunnelma – mä en oo ikinä kokenut sellasta, mitä siellä koin. Se oli taianomaista, kaikki oli just oikein. Niin kaunista, taitavasti luotu se tunnelma, just oikee ihminen sattui oikeisiin kohtiin.”

sydäntanssi-työpaja

6-tuntinen pläjäys letkeää liikuttelua, kiihkeää kirmausta ja kauniita kohtaamisia. Yhteistä jakamista sekä itsesi, elämäsi tiedostamista ja uusia oivalluksia arkeesi arvokkaaseen. Erilaisin luovin menetelmin, mm. kirjoittaen ja tunnepiirtäen. Yksin ja yhdessä. Vapautuen ja voimaantuen.

Osallistuaksesi työpajaan sinulla ei tarvitse olla aiempaa osaamista tai kokemusta luovasta liikkeestä tai luovista menetelmistä. Saat olla oma itsesi ja valita vapaasti, kuinka paljon jaat itsestäsi muille osallistujille. Työpajan hyväksyvä ja rakkaudellinen ilmapiiri kutsuu sinua oman pyhyytesi, aidoimman itsesi, äärelle.

työpajateemat

1. ILO, RAKKAUS & VOIMA

2. INTOHIMO, LUOVUUS & HALTIOITUMINEN

3. ROHKEUS, NAUTINTO & KIITOLLISUUS

Mitä näistä haluat vahvistaa itsessäsi? Voit osallistua yhteen tai vaikka jokaiseen kolmeen työpajaan.

seuraavat työpajat

KLO 12-18

la 13.11. Espoossa Matinkylän pirtillä

hinta: 111 euroa

Kun varaat paikkasi su 31.10. mennessä:

early bird: 99 euroa

Jos et ole tyytyväinen työpajan antiin ja otat siitä yhteyttä vuorokauden sisällä työpajan päätyttyä, saat rahasi takaisin.

 

 

 

ota yhteyttä