Sydäntanssi

TUNTEIDESI TUKENA

Sydäntanssi

TUNTEIDESI TUKENA

sydäntanssi

on Sinulle Nainen, joka haluat nauttia luovasta liikkeestä vaihtelevan musiikin tahdissa pienessä ryhmässä. Kun haluat vapautua, voimaantua ja vahvistaa itsessäsi myönteisiä tunteita. Päästää irti sellaisesta, mikä ei palvele enää sinua. Hiljentää mielesi ja antautua läsnäolon tilaan.

Sydäntanssi-teemat

ILO, RAKKAUS, NAUTINTO, VOIMA, KIITOLLISUUS, INTOHIMO, HALTIOITUMINEN, LUOVUUS, ROHKEUS, VAPAUS, ARMOLLISUUS, ONNELLISUUS.

Haluaisitko vahvistaa näitä elämässäsi? Jokaisella kerralla on oma teemansa. Valittavanasi on kahden tunnin iltapaja tai kuuden tunnin päiväpaja.

 

 

 

Sydäntanssi palautetta

”Kiitos Tanja upeasta työpajasta eilen. Nukuin loistavasti ja heräsin Onnellisena. Kokonaisuus oli eheä. Ikäänkuin yksi kierros sai mennä lempeässä ohjauksessa alusta loppuun.”

”Tunneilla oli lämmin ilmapiiri. Joskus päivän, viikon mieli kulki tunnilla mukanani pidempään. Huomasin silloin polkevani jalkaa todella kovaa. Minulla oli unettomuutta ja keskittymisvaikeuksia. Voimalla tanssimalla sain ikään kuin poljettua pahan lyttyyn.”

”Pidän erityisesti tavastasi ohjata ja rohkaista heittäytymiseen! Jotenkin huomaan itse olevani jotankin lukossa. Tunnen, etten meinaa uskaltaa antaa kehon kuljettaa ja viedä.”

”Elämäntilanteessani on niin paljon epäselvyyksiä, että oli ihanaa pysähtyä tunteiden pariin ja antaa tunteen vallata täysin. Ei tarvinnut peitellä tai pihistellä. Lähdin kotiin voimaantuneempana ja vähemmän egon vallassa. Oloni oli tunnin jälkeen ihana, levollinen, toiveikas ja voimaantunut.”

sydäntanssi-paja

on 2 tuntia kestävä luovan liikkeen työpaja, jossa sinulla on vapaus liikkua omalla tavallasi ja itseäsi kuunnellen. Se sisältää myös yhteisiä liikkeellisiä kohtaamisia ja loppumeditaation tai rentoutumisen valintasi mukaan. Osallistuaksesi sinun ei tarvitse osata tanssia – halu liikkua musiikissa riittää.

ke klo 18.00-20.00

22.5. / 5.6. / 19.6.

Kummeliranta/tie 9 b 2

roosa talo alhaalla, sisäänkäynti talon vasemmalta takanurkalta alakertaan.

VARAA PAIKKASI whatsapp-viestillä viimeistään edellisenä päivänä: 050 3835760. Saat vahvistusviestissä tulo-ohjeen.

hinta valintasi mukaan

1 työpaja – 33 €
5 työpajaa – 144-155 €
10 työpajaa – 244-288 €

5 ja 10 kerran kortit ovat voimassa vuoden ostopäivästään. Tutustumiskerta: 22 euroa. Maksutavat: käteinen ja mobilepay.

ohjaaja-Tanja

”Jokainen on tanssiessaan kaunis. Kun unohtaa itsensä ja antautuu liikkeelle, voi löytää itsestään aivan uusia puolia. ”

mukaan

et tarvitse muuta kuin liikkumisen mahdollistavat vaatteet, vesipullon ja halutessasi päiväkirjasi tmv. muistiinpanovälineet. Voit liikkua paljain jaloin.

 

 

 

sydäntanssi-päivä

6-tuntinen pläjäys letkeää liikuttelua, kiihkeää kirmausta ja kauniita kohtaamisia. Yhteistä jakamista sekä itsesi, elämäsi tiedostamista ja uusia oivalluksia arkeesi arvokkaaseen. Myös eri luovin menetelmin, mm. kirjoittaen ja tunnemaalaten. Yksin ja yhdessä. Vapautuen ja voimaantuen.

Osallistuaksesi työpajaan sinulla ei tarvitse olla aiempaa osaamista tai kokemusta luovasta liikkeestä tai luovista menetelmistä. Saat olla oma itsesi ja valita vapaasti, kuinka paljon jaat itsestäsi muille osallistujille. Työpajan hyväksyvä ja rakkaudellinen ilmapiiri kutsuu sinua oman pyhyytesi, aidoimman itsesi, äärelle.

työpajateemat

1. ILO, RAKKAUS & VOIMA

2. INTOHIMO, LUOVUUS & HALTIOITUMINEN

3. ROHKEUS, NAUTINTO & KIITOLLISUUS

Mitä näistä haluat vahvistaa itsessäsi? Voit osallistua yhteen tai vaikka jokaiseen kolmeen työpajaan.

seuraavat työpajat

KLO 12-18

LAUANTAINA 29.6.24

kerro teematoiveesi yllä olevista

Espoon Saunalahden Tähtistudiolla. Kummeliranta 9 b 2, roosa talo alhaalla.

hinta valintasi mukaan 133-155 euroa

(sis. ALV). Ilmoittaudu viimeistään pajaa edeltävänä keskiviikkona. Saat tämän jälkeen saapumis- ym. ohjeita. Otan pajaan 5-8 osallistujaa.

ohjaaja-Tanja

”Jokainen on tanssiessaan kaunis. Kun unohtaa itsensä ja antautuu liikkeelle, voi löytää itsestään aivan uusia puolia. ”

 

 

 

Sydäntanssi palautetta

”Kiitos upeasta pajasta! Upea, avaava, lämmin ja rakkaudellinen kokemus :-).”

”En ollut aikaisemmin osallistunut tällaiseen työpajaan. Maadoittava ja korkeita värähtelyitä luova kokemus.”

”Voimaannuttava, nostattava, lempeä, kaunis. Kiitos!”

”Tanjan harmoninen työpaja edusti sitä, mitä parhaimmillaan voidaan saavuttaa ihmisten kesken: vapautumista ja sydänyhteyden vahvistamista.”

”Mitkä energiat ja mikä tunnelma – mä en oo ikinä kokenut sellasta, mitä siellä koin. Se oli taianomaista, kaikki oli just oikein. Niin kaunista, taitavasti luotu se tunnelma, just oikee ihminen sattui oikeisiin kohtiin.”

ota yhteyttä